Björnen käkar fisk! Segertåget rullar igen!

Laget:
Tuve
Dambrosini Olle Thure Blomkål
Erik Jack Axel(Svärmorsdrömmen) Ivan
Ludde Drick
Subs:
Super Mario Roos
Aram ”Posten ska fram” Shahabi
Sebastian ”Smajlet” Wiberg
Gurra 
Sigge

Björn käkar fisk! Efter att ha åkt på tvätt mot Gimonäs var Berget starkt bestämda att inte göra om samma misstag som senast. Springa runt och fylla år går inte att göra(inte ens för nya Berget). Man måste våga vara hjälte i 90 min! 

Första halvlek startar och ett taggat Berget drar igång, men taggas lite av. Vi verkar inte komma upp i positionerna, samt att bollen generellt inte vill studsa vår väg. Fisksätra däremot har några spelskickliga, men de slarvar mycket med jobbet över plan. Men vad gör det när de kommer med en omställning, samt att flera tar löpningar framåt(det var nog en av de få gånger som de inte gick en och en). 0-1! Fisksätra spelar in från kanten och anfallaren kan ohotat slå in den i maskorna. 

Vi går direkt till andra halvlek då det direkt ser bättre ut. Aggressivare press och vi börjar gå in ordentligt i situationerna. Däremot är inte skärpan riktigt där och vi är lite väl stressade på offensiv planhalva. Fisksätra tar inte jobbet på egen planhalva och vi vill inte riktigt utnyttja oceanerna av ytor som finns på deras planhalva. Dock är jobbet bra och vi dominerar med våra löpningar och jobb. Det ger följaktligen utdelning! I 77de minuten sätter Drick 1-1 helt rättvist och det känns kolugnt att vi kommer ta hem det här. Man ser att vi har sprungit runt hagen på försäsongen och alla i Berget vågar vara hjälte! Och som ett brev på posten. Låssmeden Jack lirkar sig fram till ett skottläge, får till en riktigt bra träff som målvakten inte kan hålla och på returen kommer våran måltjuv Drick och stöter in 2-1. Sedan är det bara att vänta ut tiden för Berget. Vi är för starka! Nya Berget har orken och lugnet. Nu äger vi bara boll tills domaren blåser i pipan. Så jävla starka! Alla vågar vara hjälte och matchen mot Gimonäs är som bortglömd! Ingen mera tvätt i år! Björnen käkar fisk! 

Matchens Björn: Drickard
Three Stars: 3 Drick 2 Ivan 1 Olle