MSK Fotbollsklubb Kungsholmen

MSK är en ideell förening med inriktning på breddidrott inom fotboll och innebandy. Fotbollsklubben består av ett dam- och ett herrlag samt ett antal ungadomslag jämte nybörjarna i Knatteskolan. Vi spelar fotboll hemma på Kungsholmen med Stadshagen och Kristinebergs konstgräsplan som hemmaarenor. Vi bedriver ingen elitsatsning före 15 års ålder – det tror vi är så gott som meningslöst, om inte rentav skadligt. Den som så vill får naturligtvis träna hur mycket som helst, men föreningen tillhandahåller ett begränsat antal träningstillfällen samt deltagande i seriespel.

Föreningen tillhandahåller träningsutrymmen (vintertid inomhus i någon lokal skolas gymnastiksal), för träningen nödvändigt material, seriespel i S:t Eriks-cupen (inget seriespel för de allra yngsta), matchtröjor och vid behov tränarhjälp. Föreningen tillhandahåller erforderligt utbildningsmaterial och information för dem som ska fungera som ledare/tränare, och bekostar kurser till ledare, tränare eller domare för den som vill genomgå sådana.

Våra lag:

Herr A-lag (div 4)

Dam A-lag (div 3)

Herr U-lag

P-2009

F-2013

P-2014

Knatteskola

Nyheter.

Nyheter

Mariebergs Joakim Grunander tilldelas Ungdomsledarstipendium 2023

Vi är glada att få skriva om vår stjärna Joakim Grunander, en begåvad idrottsledare som har…
Nyheter

Mariebergs Sommar Fotbollsskola

INFORMATION Inbjudan för Sommar fotbollsskola! Mariebergs SK anordnar sommar fotbollsskola 2023 mellan perioden 19-22 juni…

Bildgalleri med MSK fotboll.

Hitta till Stadshagens IP