Skip to main content

Vi är glada att få skriva om vår stjärna Joakim Grunander, en begåvad idrottsledare som har nyligen blivit tilldelad ungdomsledarstipendium för år 2023 från Idrottsförvaltningen i Stockholm. Det är en väl förtjänt utmärkelse för en person som har visat enastående ledarskapsförmågor och engagemang för att främja ungdomsidrott.

Joakim har en passion för sport och har dedikerat stora delar av sin tid till att hjälpa unga spelare att utvecklas och uppnå sina mål. Han har varit engagerad som ledare i för Mariebergs innebandy-del i Stockholm och har arbetat med ungdomar i olika åldrar och från olika bakgrunder. Hans starka kommunikationsförmågor och förmåga att motivera och inspirera unga spelare har gjort honom till en uppskattad tränare och mentor.

Ungdomsledarstipendiet är ett erkännande för Joakims hårda arbete och engagemang för att främja ungdomsidrott i Stockholm. Pengarna kommer att hjälpa honom att fortsätta sitt arbete och utveckla sina ledarskapsförmågor ytterligare. Joakim är en inspirationskälla för många unga spelare och jag är säker på att han kommer att fortsätta att göra en positiv skillnad i deras liv.

Det är viktigt att vi erkänner och stödjer engagerade ungdomsledare som Joakim, som har en sådan positiv inverkan på unga människors liv. Vi gratulerar honom till detta välförtjänta pris och önskar honom all framgång i framtiden.

Joakim Grunander
Bild: Joakim Grunander

Läs mer om ungdomsledarstipendier här:
https://foreningsservice.stockholm/stod-till-foreningar-och-kulturaktorer/stod-till-deltagaraktiviteter/ungdomsledarstipendier/